У Харкові продовжують рейди в метро: що на контролі

Правоохоронці та рятувальники інформують населення щодо небезпеки під час новорічних свят

22 грудня, напередодні Різдвяних та Новорічних свят співробітники відділу попередження надзвичайних ситуацій у метрополітені ГУ ДСНС у Харківській області спільно з співробітниками відділу поліції в метрополітені ГУНП в Харківській області провели профілактичні заходи на одній із станцій Харківської підземки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Фахівці наголошували на забороні використання та продажу феєрверків та інших піротехнічних виробів, призначених для використання під час розважальних заходів.

Також пасажири метрополітену від рятувальників дізнались про порядок дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та під час оголошення повітряної тривоги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мешканці зруйнованих будинків отримують нове житло: хто отримує в першу чергу

Сьогодні у Прудянському старостинському окрузі американським благодійним фондом "До України з любов’ю" реалізується пілотний проєкт відновлення житла для нужденних українців, які постраждали від російської агресії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

Програма передбачає встановлення спеціальних модульних будинків замість тих, що були повністю знищені внаслідок бойових дій, і стосується людей похилого віку, які не мають іншого житла та знаходяться у скрутному матеріальному становищі. Скільки будинків буде встановлено – читайте за посиланням.

У Харкові стався скандал за участі військового: поліція відкрила провадження

Військовий Ярослав Дрей на своїй сторінці у Фейсбук розповів, що 6 грудня він разом з дружиною запаркував машину біля свого дому. За словами Ярослава, до нього невдовзі підʼїхала машина, водій якої агресивно почав вимагати, щоб військовий перепаркувався. Після суперечки 23-річний водій другої машини підійшов до Ярослава і вдарив його ножем в груди.

Ярослав каже, що заблокував удар і сам у свою чергу вдарив нападника рукою в голову. Далі, за словами Ярослава, йому викликали швидку і поліцію. В лікарні йому зашивали рану від ножа під загальним наркозом.

Як у поліції прокоментували інцидент — читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися