У Харківській області сьогодні діють графіки погодинних відключень світла (ОНОВЛЕНО)

У громаді на Харківщині планово вимкнули світло на вісім годин

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади за графіком.

Зазначається, що в графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни, наразі світла не буде з 9:00 до 17:00. Детально з адресами у населених пунктах громади, де не буде світла, можна ознайомитися за посиланням.

ОНОВЛЕНО: За даними Міненерго через негоду залишаються без світла 4 населених пункти – 173 абоненти. За добу заживили 305 споживачів.

У результаті бойових дій без напруги близько 16 тисяч точок обліку. Наразі відбувається огляд нових пошкоджень у трьох громадах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Робота водієм у Харкові: де знайти та скільки платять

У Харкові та області можна працевлаштуватися водієм та отримувати високу зарплату

На сьогодні професія водія в Україні досить затребувана. Стать у цій професії не завжди має роль, керувати автівкою можуть як жінки, так і чоловіки. Найбільше у роботі водієм, згідно з актуальними вакансіями ціниться вміння керувати великогабаритними видами транспорту, а також – лагодити автотранспортні засоби.

Журналісти сайту "Коментарі. Харків" розбиралися, де можна працевлаштуватися водієм у Харкові та області, а також отримувати за цю роботу хорошу зарплатню.

Що робиться на Куп’янському напрямку станом на ранок

Протягом минулої доби на фронті відбулося 98 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 20 населених пунктів, серед них Івашки, Уди, Вовчанськ, Бударки, Амбарне Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 6 атак ворога біля населеного пункту Синьківка Харківської області. Чи мали окупанти успіхи та де сталися прильоти – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися