У Харкові зникла п’ятирічна дитина по дорозі на тренування

Працівники поліції Харкова протягом години розшукали зниклого п'ятирічного хлопця

27 грудня близько 15:55 до чергової частини Харківського районного управління поліції № 1 надійшло повідомлення від 40-річної матері хлопця. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

 Жінка розповіла, що проводила сина на тренування по айкідо та по дорозі він зник. Матір одразу зателефонувала на спецлінію "102"

Поліцейські сектору ювенальної превенції ХРУП № 1 оперативно розшукали дитину. Хлопець загубився та вирішив піти додому.  

З усіма учасниками події проведена профілактична бесіда щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові в ході перевірок громадських місць затримали чоловіків: що вони порушили

В Харкові підрозділами Управління ГУ ДМС у Харківській області спільно зі співробітниками СБУ, Національної поліції, Управлінням інспекційної діяльності у Харківській області Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та Харківським обласним центром зайнятості провели заходи з нагляду та контролю за виконанням міграційного законодавства. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку міграційної служби.

На цей раз профілактичні заходи провели у сфері громадського харчування та на торгівельних майданчиків міста Харкова. Хто був виявлений під час перевірки – читайте за посиланням.

Мер Харкова став на захист японського волонтера

Мер Харкова висловив свою позицію щодо конфлікту в одному з ТРЦ Харкова, який стався за участі відомого волонтера з Японії Фумінорі Цучіко. Про це Ігор Терехов написав у соцмережах, інформують "Коментарі. Харків".

"Я переговорив з керівництвом молу. Ми домовилися, що Фумінорі більше ніхто не заважатиме. Керівництво ТРЦ поділяє мою позицію щодо важливості єдності в місті та країні. Зараз, як ніколи, ми маємо бути єдині і працювати на Перемогу!" – написав мер Терехов.

Нагадаємо, що відомий волонтер з Японії Фумінорі Цучіко написав у своєму Інстаграмі про випадок, який стався з ним в одному з ТРЦ Харкова під час збору коштів. За його словами адміністраторка ТРЦ зробила зауваження волонтеру про те, що на території закладу не можна проводити ніяких зборів, а потім викликала поліцію.

Слід зазначити, що у коментарях до публікації більшість людей підтримують дії японця, та засуджують таку поведінку збоку адміністрації ТРЦ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися