Що робилося напередодні у ТРЦ “Нікольський” (ФОТО)

Новорічний мюзикл від творчих колективів Харкова проводитимуть до 8 січня

Харківський міський голова Ігор Терехов у середу, 27 грудня, привітав маленьких харків’ян з прийдешнім Новим роком у ТРЦ “Нікольський”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

“У новорічні свята ми завжди загадуємо бажання. І я дуже хочу, щоб наші мрії про мирне життя здійснилися якнайшвидше. Я вірю, що наступного року ми переможемо, і ви зможете навчатися в школах офлайн. Я дуже хочу, щоб наступний рік приніс вам радість і гарні емоції!” - зазначив Ігор Терехов. 

Після цього артисти театру “Мадригал” показали дітям казкову фентезі-виставу “Вартові часу”.

У Харківській міській раді, що новорічний мюзикл від творчих колективів Харкова проводитимуть до 8 січня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у харківському метрополітені для відвідувачів відкрилася резиденція Святого Миколая. Як розповіли в Департаменті культури, резиденція працюватиме щодня до 6 січня, з 14:00 до 18:00, на ст. м. “Історичний музей”.

За словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, у ніч з 31 грудня на 1 січня новорічних заходів у Харкові не планується. Однак ввечері 31 числа на станціях метро пройдуть концерти. 

“Тому люди зможуть прийти, послухати, будуть гарні емоції, звісно. І потім доїхати потягом додому до станції, яка потрібна. Перш за все, хочу нагадати, що у нас йде війна, і є комендантська година, тому комендантська година буде також така, як вона є на сьогодні, і люди будуть зустрічати Новий рік у своїх квартирах, там, де вони планують зустріти, тому таких масових заходів не буде”, – розповів мер Ігор Терехов. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися