Що робиться на вулиці Сумській у Харкові

У центрі Харкова проводять ремонтні роботи на житловому будинку, що постраждав від обстрілів

Фахівці КП "Харківспецбуд" ремонтують житловий будинок на вул. Сумській, який був пошкоджений внаслідок обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Там комунальники закрили понад 350 вікон. Зараз вони укріплюють їх та ремонтують майже 300 кв. м покрівлі.

Загалом з початку року працівники підприємства відремонтували 775 пошкоджених обстрілами покрівель площею понад 18 тис. кв. м, а також закрили понад 5 тис. вікон у житлових будинках у Шевченківському, Новобаварському, Холодногірському та Основ’янському районах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Скільки заробила за час війни заступниця голови ХОВА Віта Ковальська

У грудні для загального доступу відкрили Єдиний реєстр декларацій. Журналісти "Коментарів. Харків" дізнавалися, що саме задекларували топові чиновники Харківської області.

Яку декларацію подав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов за 2022 рік – можна подивитися за посиланням.

Його заступники також задекларували своє майно, статки та заробітну плату.

Так, Ковальська Віта Володимирівна, яка почала працювати заступником тоді ще Харківської ОДА на початку лютого 2022 року задекларувала шість земельних ділянок, квартиру, машину та гроші. Скільки та що саме – читайте за посиланням.

Мер Харкова став на захист японського волонтера

Мер Харкова висловив свою позицію щодо конфлікту в одному з ТРЦ Харкова, який стався за участі відомого волонтера з Японії Фумінорі Цучіко. Про це Ігор Терехов написав у соцмережах, інформують "Коментарі. Харків".

"Я переговорив з керівництвом молу. Ми домовилися, що Фумінорі більше ніхто не заважатиме. Керівництво ТРЦ поділяє мою позицію щодо важливості єдності в місті та країні. Зараз, як ніколи, ми маємо бути єдині і працювати на Перемогу!" – написав мер Терехов.

Нагадаємо, що відомий волонтер з Японії Фумінорі Цучіко написав у своєму Інстаграмі про випадок, який стався з ним в одному з ТРЦ Харкова під час збору коштів.

 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися