У Харкові повертають довоєнну нумерацію маршрутів

Зміни вже можна побачити у системах відстеження транспорту

У місті Харкові поступово повертаються до нумерації автобусних маршрутів, яка існувала до початку повномасштабного вторгнення. Про це сьогодні, 29 грудня, повідомили в Департаменті інфраструктури, інформують "Коментарі. Харків".

Зміни вже відображаються в системах відстеження транспорту. Так, маршрут №23 став №123, №28 - №228. Автобуси №80 тепер курсують під №208, №94 - №249, а №118 - №128.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Загинули троє осіб, ще тринадцять — поранено: прокурори документують наслідки масштабної ракетної атаки військовими зс рф по Харкову

Станом на 12:00 відомо про трьох загиблих та тринадцять поранених. Тривають пошуково-рятувальні роботи, інформація стосовно потерпілих уточнюється.

У місті пошкоджено складські і виробничі будівлі, пошту, будинки, лікарню, підприємства тощо. Також після ракетної атаки в одному з парків Харкова правоохоронці виявили влучання бойової частини ракети, на місці працюють вибухотехніки.

Олег Синєгубов розповів, де сталися "прильоти" у Харкові та області

Окупанти завдали понад 20 ударів по місту Харкову, попередньо – ракетами С-300.

У результаті двох хвиль ворожих ударів зафіксовано руйнування та пошкодження складських та виробничих будівель, транспортного депо, підприємства. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

У одному з медзакладів вибуховою хвилею пошкоджено дах і вікна. Поряд знайдено уламки російської ракети.

Під час ворожого обстрілу також було пошкоджено автомобіль швидкої допомоги. 

Внаслідок ударів є загиблі, 11 людей зазнали поранень.

Нагадаємо, що близько п’ятої ранку у Харкові почався сильний ракетний обстріл. Під обстрілом перебували житлові квартали міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися