У Харківській області популяризують службу в ЗСУ задля захисту країни

Популяризація служби в лавах ЗСУ задля захисту країни – один із пріоритетних напрямків роботи Харківської ОВА

З метою популяризації служби в Збройних силах України та захисту держави від російських окупантів у Харківській області запрацює потужна інформаційна кампанія. Про це розповів заступник начальника Харківської ОВА Роман Семенуха в інтерв’ю виданню "Думка", інформують "Коментарі. Харків".

Крім того, Харківська обладміністрація та ОТЦК запустили спільну ініціативу – Центр сприяння мобілізації.

"Представники ТЦК розповідають про соціальне забезпечення, які вакансії сьогодні є, конкретну роботу в тій чи іншій бригаді. Ми намагаємося осучаснити, модернізувати службу в армії, наскільки це залежить від обласної влади", - зазначив Роман Семенуха.

Також заступник начальника Харківської ОВА навів приклади затребуваних сьогодні професій та спеціальностей у лавах ЗСУ.

"Дуже затребувана професія якісного сисадміна або технічного інженера, який може забезпечити зв'язок у підрозділі – від батальйону і вище. Ще дуже затребувана професія – кухар. Забезпечити повним раціоном харчування батальйон 400-600 людей – це насправді дуже непересічна задача. Організувати систему поставки, регулярне і ритмічне харчування сотень людей. Для цього треба мати досвід", - додав Роман Семенуха.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Загинули троє осіб, ще тринадцять — поранено: прокурори документують наслідки масштабної ракетної атаки військовими зс рф по Харкову

У місті пошкоджено складські і виробничі будівлі, пошту, будинки, лікарню, підприємства тощо. Також після ракетної атаки в одному з парків Харкова правоохоронці виявили влучання бойової частини ракети, на місці працюють вибухотехніки.

Олег Синєгубов розповів, де сталися "прильоти" у Харкові та області

Окупанти завдали понад 20 ударів по місту Харкову, попередньо – ракетами С-300.

У результаті двох хвиль ворожих ударів зафіксовано руйнування та пошкодження складських та виробничих будівель, транспортного депо, підприємства. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

У одному з медзакладів вибуховою хвилею пошкоджено дах і вікна. Поряд знайдено уламки російської ракети.

Під час ворожого обстрілу також було пошкоджено автомобіль швидкої допомоги. 

Нагадаємо, що учора близько п’ятої ранку у Харкові почався сильний ракетний обстріл. Під обстрілом перебували житлові квартали міста.

Що з пораненими через ракетний обстріл Харкова

В результаті ворожого ракетного обстрілу по м. Харків, який стався 29 грудня, загинуло 3 людини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Він зазначив, що впродовж дня до Обласної клінічної лікарні доставили 12 поранених. Станом на зараз у лікарні перебуває 8 пацієнтів, з них 2 – у важкому стані, 6 – стан легкий.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися