Стало відомо, коли запустять трамвай №12 у Харкові

Повідомляють, що запуск трамваю у Харкові є тимчасовим

Трамвай №12, який ходитиме від Південного вокзалу до Центрального парку, тимчасово запустять в роботу з неділі, 31 грудня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з необхідністю покращення пасажирських перевезень мешканців центральних районів міста на період воєнного стану.

Трамваї курсуватимуть так: розворотне коло "Південний вокзал" - вул. Євгена Котляра - вул. Велика Панасівська - пров. Лосівський - пров. Пискунівський - проїзд Рогатинський - вул. Клочківська - узвіз Клочківський - пр. Незалежності - вул. Трінклера - вул. Миколи Хвильового - вул. Мироносицька - майдан Першого Травня - розворотне коло "Центральний парк".

У Департаменті звернулися до харків’ян з проханням не паркувати транспортні засоби на шляху руху трамваїв, зокрема, на вул. Трінклера біля Сумського ринку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Загинули троє осіб, ще тринадцять — поранено: прокурори документують наслідки масштабної ракетної атаки військовими зс рф по Харкову

У місті пошкоджено складські і виробничі будівлі, пошту, будинки, лікарню, підприємства тощо. Також після ракетної атаки в одному з парків Харкова правоохоронці виявили влучання бойової частини ракети, на місці працюють вибухотехніки.

Олег Синєгубов розповів, де сталися "прильоти" у Харкові та області

Окупанти завдали понад 20 ударів по місту Харкову, попередньо – ракетами С-300.

У результаті двох хвиль ворожих ударів зафіксовано руйнування та пошкодження складських та виробничих будівель, транспортного депо, підприємства. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

У одному з медзакладів вибуховою хвилею пошкоджено дах і вікна. Поряд знайдено уламки російської ракети.

Під час ворожого обстрілу також було пошкоджено автомобіль швидкої допомоги. 

Нагадаємо, що учора близько п’ятої ранку у Харкові почався сильний ракетний обстріл. Під обстрілом перебували житлові квартали міста.

Що з пораненими через ракетний обстріл Харкова

В результаті ворожого ракетного обстрілу по м. Харків, який стався 29 грудня, загинуло 3 людини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Він зазначив, що впродовж дня до Обласної клінічної лікарні доставили 12 поранених. Станом на зараз у лікарні перебуває 8 пацієнтів, з них 2 – у важкому стані, 6 – стан легкий.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися