Військові та техніка у центрі Харкова: що відбувається

У центрі Харкова військовим передали дрони та необхідні запчастини для автомобілів

Військовим 92-ї окремої штурмової бригади передали квадрокоптери та запасні частини для автомобілів. Необхідні воїнам пристрої закупили коштом Куп’янської міської територіальної громади на загальну суму 1,5 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов наголосив, що забезпечення військових частин усім необхідним, наразі є головним пріоритетом.

"10 FPV-дронів, 3 квадрокоптери Mavic 3Т та запчастини для авто отримають підрозділи 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Всі ми разом, спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу" – сказав Олег Синєгубов.

За словами голови Куп’янської МВА Андрія Беседіна, всі ці пристрої було придбано на потреби військових, які наразі борються із ворогом на найбільш гарячих напрямках.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Загинули троє осіб, ще тринадцять — поранено: прокурори документують наслідки масштабної ракетної атаки військовими зс рф по Харкову

У місті пошкоджено складські і виробничі будівлі, пошту, будинки, лікарню, підприємства тощо. Також після ракетної атаки в одному з парків Харкова правоохоронці виявили влучання бойової частини ракети, на місці працюють вибухотехніки.

Олег Синєгубов розповів, де сталися "прильоти" у Харкові та області

Окупанти завдали понад 20 ударів по місту Харкову, попередньо – ракетами С-300.

У результаті двох хвиль ворожих ударів зафіксовано руйнування та пошкодження складських та виробничих будівель, транспортного депо, підприємства. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

У одному з медзакладів вибуховою хвилею пошкоджено дах і вікна. Поряд знайдено уламки російської ракети.

Під час ворожого обстрілу також було пошкоджено автомобіль швидкої допомоги. 

Нагадаємо, що учора близько п’ятої ранку у Харкові почався сильний ракетний обстріл. Під обстрілом перебували житлові квартали міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися