До Харківської області прибув великий вантаж з Полтавщини

Харківщина отримала 20 тонн будматеріалів від Полтавської ОВА

Більш як 1100 листів ОСБ вдалося оперативно зібрати силами Полтавської ОВА та небайдужими представниками бізнесу сусіднього регіону. Будматеріали використовуватимуть для закриття вікон, пошкоджених внаслідок російських окупантів. 20 тонн будматеріалів були доставлені учора. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Щиро дякуємо за швидку реакцію Житомирській та Полтавській обласним військовим адміністраціям. Завдяки цим будматеріалам ми можемо швидко закрити вибиті вікна в оселях харків’ян та відновлювати комунікації цих будинків. Також, листи ОСБ використовуватимуться для поточного ремонту постраждалих адмінбудівель і медзакладів", - зазначив Олег Синєгубов.

Нагадаємо, напередодні Житомирська ОВА передала майже 5 тисяч квадратних метрів листів ОСБ для усунення наслідків ворожих ударів по середмістю Харкова.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Їли сніг та пили воду з бліндажу: на Харківщині російське командування кинуло штурмовиків

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський опублікував відео допиту військовополоненого – командира відділення 350 мотострілкового полку з Санкт-Петербурга. Він розповідає, що до нього прийшли з повісткою додому та мобілізували, після чого він потрапив у Харківську область.

"Нам казали, що будемо на кордоні стояти, охороняти склади та мости. А потім відправили штурмувати Синьківку. Не було ні їжі, ні води, ні БК. Командування перестало виходити на зв'язок", – зазначив російський військовий. ЗСУ запропонували залишитися живим і він здався в полон.

Повне відео – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися