Небо затягне хмарами: яку погоду очікувати харків'янам в останній день червня

Синоптики попереджають про високу пожежну небезпеку

У вівторок, 30 червня, у Харкові та області очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Про це повідомляє Гідрометцентр в Харківській області.

Вітер буде східний, 5 - 10 м / с. Температура вночі 14 - 19 ° вдень 27 - 32 °. По місту: температура повітря вночі 16 - 18 ° вдень 28 - 30 °.

За даними порталу "Синоптик", завтра порадувавши нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Харкові вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Опадів не передбачається.

picture

Народний прогноз погоди

30 червня вшановується пам'ять священномучеників Мануїла та Ісмаїла. У минулі часи говорили: "На Мануїла сонце застоюється (зволікає в зеніті)". Цю народну прикмету підтверджують дані астрономів: дійсно, до цього часу Земля знижує швидкість руху навколо Сонця. На нічному небі у цей час видно зірниці. Наші пращури у цей день прислуховувались до дерев: якщо сосна дзвенить, а дуб - стогне, отже бурі не обминути.

Нагадаємо, в Харкові рух транспорту по пл. Захисників України, на ділянці від вул. Броненосця "Потьомкін" до вул. Військової, заборонено. Обмеження набули чинності з 25 червня по 15 липня.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися