У Харківській області видаватимуть продуктові набори

Для деяких категорій населення у громаді на Харківщині видаватимуть продукти

У Первомайській громаді внутрішньо переміщені особи, які приїхали з Ізюмського, Чугуєвського, Богодухівського, Куп’янського районів, а також Луганської та Донецької області можуть отримати продуктову допомогу. Про це повідомив Первомайський міський голова Микола Бакшеєв, інформують "Коментарі. Харків".

Зокрема, жінки віком 50+, які були переміщені з вищевказаних районів, можуть отримати в ПК "Хімік" гуманітарну допомогу з розрахунку 1 набір на родину.

Для отримання даної допомоги при собі необхідно мати оригінали наступних документів:

Паспорт

Довідку ВПО.

Гуманітарну допомогу можна отримати в ПК "Хімік" щоденно, окрім вихідних, з 9:00 до 15:00 години, перерва на обід з 12:00 до 13:00 години.

Нагадаємо, учора пізно ввечері окупанти почали завдавати ударів по Харкову. О 22:59 у Харкові було оголошено повітряну тривогу, а через хвилину у місті пролунали вибухи.

Харківський міський голова Ігор Терехов підтвердив, що місто потерпає від ворожих обстрілів. Начальник ХОВА Олег Синєгубов також закликав мешканців міста та області перебувати в укриттях.

За даними начальника Харківського гарнізону Сергія Мельника, попередньо, ворог завдавав удари з російського Бєлгорода, з ЗРК С-300.

Начальник Харківської ОВА показав наслідки учорашніх "прильотів". Пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий центр. Зруйновані медичний корпус, будівля їдальні, пошкоджена територія закладу. На щастя, без постраждалих. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Подробиці обстрілу – за посиланням.



владимир

31 січня 2024, 15:50

где в харькове выдают продукты и лекарства. мой тел 0688045353

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися