У Харківській області можна отримати продуктові та гігієнічні набори

Завтра у деяких громадах області здійснюватиметься видача допомоги

Завтра, 11 січня 2024 року, в смт Борова біля ФОКу,  здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги мешканцям смт Борова за наступним графіком:

08:30

14-й квартал, будинки 1 - 9.

09:00

14-й квартал, будинки 10 - 14а.

10:00

14-й квартал, будинки 15 - 18.

11:30

вул. Миру.

12:00

провул. Київський;

провул. Оскільний;

провул. Вишневий.

"До початку видачі допомоги! відповідальним особам вулиць/багатоквартирних будинків необхідно надати поіменні списки мешканців.

Допомогу на домогосподарство отримує один представник від родини на усіх членів сім'ї за наявності оригіналів документів кожного з них", – написали у громаді.

Також завтра, 11 січня з 11:00 до 14:00 відбуватиметься видача гігієнічних наборів у Дергачівському гуманітарному центрі для багатодітних родин Дергачівської громади.

Для отримання допомоги з собою необхідно мати наступні підтверджуючі документи:

▪ Оригінал документа про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / Є-документ в Дії);

▪ Оригінали свідоцтв про народження дітей.

Інформація стосується тільки багатодітних родин (3 і більше неповнолітніх дітей, до 14 років включно), які фактично проживають на території Дергачівської громади.

Для отримання гігієнічного набору може прийти одна особа з вашої родини з вищезазначеними документами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Учора пізно ввечері окупанти почали завдавати ударів по Харкову. О 22:59 у Харкові було оголошено повітряну тривогу, а через хвилину у місті пролунали вибухи.

Харківський міський голова Ігор Терехов підтвердив, що місто потерпає від ворожих обстрілів. Начальник ХОВА Олег Синєгубов також закликав мешканців міста та області перебувати в укриттях.

За даними начальника Харківського гарнізону Сергія Мельника, попередньо, ворог завдавав удари з російського Бєлгорода, з ЗРК С-300.

Олег Синєгубов о 23:36: "Окупанти завдали ударів, попередньо - із ЗРК С-300 з території Бєлгорода.  На цю хвилину - без постраждалих. Інформація щодо руйнувань у Харкові та області уточнюється.  Не покидайте укриттів до відбою повітряної тривоги!"

Олег Синєгубов о 00:24: "Внаслідок російських ударів зафіксовані пошкодження території та приміщень дитячого оздоровчого центру в Харкові. Виключно цивільний об‘єкт!  Інформація про постраждалих не надходила. На щастя, у приміщеннях не перебували люди.  Екстрені служби продовжують огляд місць влучань. Дані оновлюються."

Начальник Харківської ОВА показав наслідки учорашніх "прильотів". Пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий центр. Зруйновані медичний корпус, будівля їдальні, пошкоджена територія закладу. На щастя, без постраждалих. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Подробиці обстрілу – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися