Головою одного з районів Харкова може стати соратник Порошенка

Кошеленко перераховував незначні суми на рахунки партії "Солідарність" Петра Порошенка

Керівником Холодногірській районної адміністрації може стати член партії "Солідарність" Віталій Кошеленко.

На сайті Національного агентства з питань протидії корупції 30 червня з'явилася в публічному доступі декларація кандидата на відповідний пост.

За документом у Кошеленко є квартира площею 106,9 кв.м в Харкові, нежитлове приміщення площею 35,3 кв. м у Змієві Харківської області, а також земельну ділянку площею 1,2 тис. кв. м в смт Борова Харківської області.

Його дружина є власником ще однієї земельної ділянки площею 1,2 тис. кв. м в смт Борова, житлового будинку площею 213,4 кв. м в селі Чемужівка Зміївського району Харківської області, а також земельною ділянкою площею 2,4 тис. кв. м в Чемужівці.

Крім того у неї є два об'єкти незавершеного будівництва: квартира площею 91 кв. м у Харкові (забудовник ТОВ "Авантаж") і паркувальне місце від забудовника в Харкові.

Кошеленко задекларував автомобіль Toyota Camry 2014 року випуску (вартість на момент придбання у 2014 році становила 454,9 тис. грн).

При цьому в 2019 році Кошеленко отримав наступний дохід: заробітна плата в Зміївської РДА Харківської області - 302,8 тис. грн, благодійний внесок - 25,2 тис. грн. Серед заощаджень кандидат вказав готівкою 77 тис. доларів (2,05 млн. грн) і 820 тис. грн.

Довідка "Коментарів": на попередніх місцевих виборах, працюючи з 2015 року головою Зміївської РДА, Кошеленко балотувався в Зміївської районної ради та Харківської обласної ради від партії "Солідарність". Його обрали депутатом Харківської обласної ради. Працює заступником голови постійної комісії з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації. У нього п'ять помічників.

Кошеленко протягом 2016 - 2018 років 8 разів перераховував незначні суми на рахунки партії "Солідарність" Петра Порошенка.

Нагадаємо, Харківська міська рада та наближені до його голові Геннадію Кернесу фірми будують і ремонтують шкільні стадіони за неабияк завищеними цінами.




Джерело: https://public.nazk.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися