Стала відома сума ремонту Харківської обласної дитячої лікарні

Сума складає майже 100 мільйонів гривень

Департамент капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації витратить майже 100 мільйонів гривень на ремонт та прокладання нових комунікацій.

Точна сума, яка закладена в тендер на Prozorro становить 96 161 583 гривень, пише KHARKIV Today.

Відповідно до тендерної документації в лікарні на вулиці Клочківській, 337А будуть міняти покрівлю, умивальники та унітази, ремонтувати і утеплювати стіни, проводити цокольні роботи, утеплювати фундамент, робити укоси, покривати стіни ізоляційним матеріалом, ремонтувати залізобетонні конструкції, облицьовувати стіни керамічною плиткою, встановлювати жалюзійні решітки, зливні воронки, водостічні труби, ремонтувати підлоги, стіни і стелі, проводити нові кабелі і замінювати освітлення, встановлювати нові бордюри.

Тендер розпочнеться 16 липня. Роботи потрібно завершити до 31 березня 2021 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Харківська міська рада та наближені до його голови Геннадія Кернеса фірми будують і ремонтують шкільні стадіони за неабияк завищеними цінами.

Так обладнаний спортмайданчик школи № 194 на вул. Плеханівській ремонтує ОВ "БК" Дизайн-Плюс". Вартість робіт тут становить 11,5 мільйонів грн, що істотно дорожче, ніж в інших куточках України.





Джерело: https://2day.kh.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися