У Харківській області виплачуватимуть по 50 тисяч гривень: деталі

Ще в одній громаді на Харківщині будуть платити за службу в армії

Балаклійська міська військова адміністрація розпочинає здійснювати виплати у розмірі 50 000 грн мешканцям Балаклійської громади, мобілізованим з 01.01.2024. про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

Виплата є одноразовою та спрямована на додаткове матеріальне забезпечення громадян, які виявили бажання захищати територіальну цілісність та недоторканність України.

Для отримання допомоги необхідно звернутися до управління соціального захисту населення Балаклійської міської ради за адресою: м. Балаклія, пл. Ростовцева, б. 4, поверх 2, каб. 1 та надати наступний перелік документів:

особисту заяву;

копію паспорта заявника;

документи, що підтверджують факт реєстрації (витяг з реєстру територіальної громади, довідка внутрішньо переміщеної особи);

копію довідки про присвоєння РНОКПП;

довідку підрозділу територіального центру комплектування та соціальної підтримки про те, що громадянин є дійсно мобілізованим відповідно до Указу Президента України / документ, що свідчить про укладання громадянином контракту на проходження військової служби;

довідку з військової частини про проходження  військової служби;

копію військового квитка з відміткою про мобілізацію, або інший підтверджуючий документ про мобілізацію до лав ЗСУ або інших військових формувань (за бажанням заявника);

реквізити рахунку банку заявника.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові ліквідували наслідки вечірніх прильотів: деталі

Увечері 23 січня близько 22:00 ворог втретє за добу завдав ракетних ударів по Харкову, на цей раз по центральній частині міста. В результаті обстрілів пошкоджені житлові будинки, крамниці та освітня установа. Сталося два осередки займання на загальній площі 15 кв.м. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

За попередньою інформацією, станом на 7:00 відомо про щонайменше 9 постраждалих, серед яких 4-річна дитина.

Деталі обстрілу, фото та відео – дивіться за посиланням.

День ангела 24 січня: як привітати з іменинами та що сьогодні заборонено робити

24 січня, за новим церковним календарем вшановуються пам'ять прп. Ксенії Римлянки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Православної церкви України. Є кілька заборон цього дня, що сьогодні не можна робити – читайте за посиланням.

Гороскоп на 24 січня: Цим знакам Зодіаку сьогодні варто влаштувати романтичний вечір

Деяким знакам Зодіаку зірки радять влаштувати романтичний вечір, а комусь варто подумати про відпустку. На які сфери життя сьогодні варто звернути особливу увагу, пишуть "Коментарі. Харків" з посиланням на поради астрологів. Деталі – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися