Громада на Харківщині отримала великий гуманітарний вантаж від благодійників

Гуманітарну допомогу отримали мешканці Дергачівської громади

Мешканці Дергачівської громади отримали продуктові набори та набори гігієни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на іфномрацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

Так, Харківська обласна військова адміністрація передала 1500 продуктових наборів для мешканців громади, а також ТОВ "ТК Союз" в особі Оксани Босенко, Юрію Зайцеву та Олександру Зайцеву допомогли в організації доставки наборів до Дергачів.

Благодійний фонд "Мирне Небо Харкова" та World Food Program надали 18000 продуктових наборів для мешканців громади.

Американська міжнародна організація "Global Empowerment Mission" в особі засновника Майкла Каппоні, директора представництва організації в Україні Андрія Негрича, представників фонду Артема Левитаса та Володимира Потравного направили до громади 1440 сімейних продуктових наборів для мешканців.

Благодійний фонд "Жовто Блакитні Крила привіз 380 гігієнічних та продуктових наборів для родин з дітьми, які належать до вразливих категорій – багатодітні родини, сім'ї, в яких є особи з інвалідністю, родини, де є сироти та напівсироти, внутрішньо переміщені особи у Дергачах.

Від Благодійного фонду "Мирне Небо Харкова" та неприбуткової організації "IOM Ukraine" 140 гігієнічних наборів отримали багатодітні родини, а також сім’ї з інвалідами та важкохворими людьми громади.

Некомерційний фонд World Central Kitchen надав 400 овочевих (борщових) наборів для багатодітних та малозабезпечених родин, а також осіб зі статусом безробітного у громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

День ангела 27 січня: історія свята, привітання та прикмети дня

27 січня, за новим церковним календарем вшановуються Перенесення чесних мощів св. Йоана Золотоустого. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Православної церкви України. 

 Є кілька заборон цього дня - що сьогодні не можна робити – читайте за посиланням.

Випадок африканської чуми на Харківщині: громаду поділили на зони

В патологічному матеріалі від трупу свині, відібраного на подвір’ї мешканців с. Момотове Вільхівської територіальної громади Харківського району, виявлено ДНК вірус африканської чуми свиней. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ Держпродспоживслужби Харківщини.

У зв’язку з цим визначені карантинні зони щодо недопущення розповсюдження вірусу африканської чуми свиней – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися