У Харкові з'являться нові торгово-розважальні центри (фото)

У Харкові будують два нових торгово-розважальних центри

Станом на сьогодні в Харкові будують два нових торгово-розважальних центри. Про це повідомляє ресурс "СтройОбзор".

Центри називаються ТРЦ Nikolsky, який знаходиться в центрі і ТРЦ Planeta Mall, що на Олексіївці.

ТРЦ Nikolsky знаходиться на вулиці Пушкінській, 2. Загальна площа комплексу становить 106 тис. кв. м, торгова – 53 тис. кв. м.

З якірних орендарів, які будуть представляти свої бренди і продукцію в ТРЦ, вказані "Сільпо", "КОМФІ", Multiplex, Inditex, MTI, боулінг Lucky Strike, "Укрзолото", "Будинок Іграшок", McDonald's і багато інших.

Девелопер проекту - Budhouse Group.

ТРЦ Planeta Mall буде знаходиться на місці колишнього "Магеллана", по Кільцевій дорозі, 4а.

Після закінчення робіт по розширенню Planeta Mall, його площа 110 тис. кв. м, з яких орендна - 70 тис. кв. м. В торговому центрі відкриють супермаркет, універмаг товарів для дому, кінотеатр-7 залів, дитячий розважальний центр, супермаркет електроніки, кафе, магазини.

Ексклюзивним брокером об'єкта виступає компанія UTG.

На будмайданчику Planeta Mall зараз тривають внутрішні будівельні роботи: ввезення нових матеріалів та обладнання, на кожному з рівнів працює будівельна техніка і бригади робітників. На сьогоднішній день вже частково оновили енергоефективні штучні джерела світла. Почали оздоблювальні роботи, підлоги, стін і стель.

Роботи тривають і в Nikolsky. Проходять зустрічі з майбутніми орендарями. Зокрема, в червні фахівці Budhouse Group підписали договору оренди з представниками косметичних магазинів Brocard і М. А. С.

За останніми даними, завершити роботи в Nikolsky обіцяють до кінця 2020-го. Точну дату Planeta Mall поки не називають. Але, спочатку відкриття ТРЦ планували також на кінець року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в центрі Харкова навпроти входу у парк ім. Горького може з'явитися багатофункціональний комплекс




Джерело: https://stroyobzor.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися