Харківська мерія замовила партію контейнерів для роздільного сміття по 19 тисяч за штуку

Місто вже замовляло такі ж само контейнери

Комунальне підприємство "Муніципальна компанія поводження з відходами" Харківської міськради збирається витратити 275 тисяч гривень бюджетних коштів на 14 контейнерів для роздільного збору відходів. Інформація про це є на сайті публічних закупівель Prozorro, пише Kharkiv Today.

Це не перший випадок подібної закупівлі - у квітні місто вже купувало такі ж само контейнери.

У тендерній документації зазначено, що КП хоче купити за п'ять зелених і блакитних контейнерів, а також чотири жовтих. Бокси для сміття повинні бути з склопластику, володіти захистом від ультрафіолетового випромінювання. Висота контейнера повинна бути не більше 1,6 м, а діаметр – не більше 1,75 м. Внутрішній об'єм контейнера повинен бути 2500 літрів, а вміщати вони повинні не менше тонни сміття.

Крім цього, контейнери повинні бути виготовлені не пізніше 2020 року і мати 12-місячну гарантію.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Департамент комунального господарства міськради планує витратити 15 мільйонів гривень - у таку суму обійдеться реконструкція великого фонтану біля Палацу спорту.
Планується, що за 15 мільйонів проведуть капремонт об'єкта. Для цього доведеться розібрати існуючу конструкцію, прокласти нові труби і новий фонтан з гранітних блоків. Завершити роботи планують до 31 грудня 2021 року, а оплачувати її по мірі бюджетних асигнувань і лише після отримання акта виконаних робіт.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися