Екс-регіонал та головлікар лікарні у захопленій Горлівці: названо ім'я майбутнього глави облздраву

Переможець конкурсу на посаду голови Харківського обласного управління охорони здоров'я Вадим Іванніков очолював лікарню №1 в Горлівці навіть після приходу терористів у квітні 2014 року

Перемогу в конкурсі на заміщення посади голови Департаменту охорони здоров'я Харківської ОДА здобув Вадим Іванніков. Про це свідчить розпорядження за підписом губернатора Олексія Кучера, опубліковане на сайті облдержадміністрації.

Згідно з оприлюдненим документом, Іванніков на сьогоднішній день є головним лікарем Краматорської міської лікарні №1. В його останній декларації зазначений автомобіль Toyota RAV4 2013 року і 240 тисяч гривень зарплати (з них 43 тисячі Іванніков отримав від місцевого управління СБУ як хірург). У декларації також значаться чотири земельних ділянки, дача в Святогірську, а також будинок в рідній Горлівці.

Примітно, що кар'єра Іваннікова стрімко пішла вгору якраз у цьому місті. Згідно з даними з відкритих джерел, він обіймав посаду заступника голови міської організації "Партії регіонів" і був уповноваженою особою регіоналів на парламентських виборах в 2012 році.

Двома роками раніше він очолив місцеву лікарню №1 і зберіг за собою посаду навіть після приходу терористів у квітні 2014-го. За повідомленнями ряду ЗМІ, через півтора року Іванніков був заарештований, а вже навесні наступного року очолив лікарню в Краматорську.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися