В Харківській області всю ніч розчищали дороги від снігу

Тонни солі та піску – дороги на Харківщині рятують від ожеледиці

В ніч з 6 на 7 лютого на дорогах Харківської області працювала снігоприбиральна техніка. Розчищали проїзну частину та ліквідували ожеледицю. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі САД у Харківській області.

Сніг почався в четвер близько 20 години вечора у північно-західній частині області. Ближче до ранку - опади були на всій території Харківщини. Через сильний вітер та пориви вітру на автомобільних шляхах почали утворюватися снігові перемети. 

На обробку дорожнього покриття від ожеледиці використали понад 1,3 тисячі кубічних метрів піщано-соляної суміші та 123 тонни технічної солі. Розчищали дороги 138 одиниць спецтехніки та 175 робітників. 

Станом на ранок п’ятниці по області спостерігається невеликий сніг, який за прогнозом синоптиків до обіду припиниться. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північний, 7 - 12 м/с, пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вдень від -2 до -7 градусів.

У разі виникнення надзвичайної ситуації водіїв просять телефонувати за номером: (057) 336-77-00. Дорожники працюють у цілодобовому режимі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області у п’ятницю, 7 лютого, очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі та вдень йтиме невеликий сніг. Прогнозують слабку хуртовину та ожеледицю на дорогах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися