Харків'яни зберуться під ХОДА протестувати проти призначення Мураєвої

Початок мітингу о 16:00

Партія "Національний корпус" 7 липня збирає мітинг проти призначення Валерії Мураєвої заступником голови Харківської облдержадміністрації Олексія Кучера.

Голова харківської Нацкорпуса Костянтин Немічев упевнений, що вже в середу Кабмін може погодити призначення Мураєвої.

"Завтра для харків'ян останній шанс висловити свою позицію з приводу цієї відверто зрадницької ситуацію", — зазначають організатори.

Початок мітингу — 16:00, може взяти участь кожен харків'янин, не згодний з цим призначенням.

Довідка "Коментарів": Валерія Мураєва - дружина Євгенія Мураєва колись члена опозиційного блоку. З 2018 року він є лідером партії "Наші", яка займає проросійську позицію. Валерія Мураєва відома своїми неоднозначними висловлюваннями з приводу політичного вектору України, конфлікту з РФ і прихильним ставленням до країни-агресора.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, под будівлею Харківської обласної державної адміністрації 1 липня вже проходив мітинг проти призначення Валерії Мураєвої заступником голови ХОДА.

"Основна вимога, Валерія Мураєва не може займати жодної посади першого заступника (голови Харківської ОДА - ред.), Ні будь-яку державну посаду в Харківській області з-за того, що особистість, яка була у всіх проросійських політичних проектах і підтримувала тих, називали революцію гідності переворотом, війну на Донбасі - "громадянською війною" і так далі ", - зазначив заступник голови організації "Фрайкор" Богдан Войцеховський.

Він додав, що у Мураєвої проросійська позиція.


 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися