У Харківській і ще двох областях відкрили КПП на кордоні: перетнути їх можна пішки

Поки жителі нашої країни зможуть перетинати КПП тільки в пішому режимі

На Харківщині, Сумщині та Луганщині для українців почали свою роботу контрольні пункти пропуску. Про це повідомляє Східне регіональне Управління Держприкордонслужби України на своїй сторінці в Facebook.

Поки жителі нашої країни зможуть перетинати КПП тільки в пішому режимі.

"Інформуємо громадян, що з 00.00 годин 7 липня на ділянці Східного регіонального управління ДПСУ відновлено можливість пішого перетинання кордону з Росією в таких пунктах пропуску: "Мілове" (Луганська область, Міловський район), "Гоптівка" (Харківська область, Дергачівський район) "Бачівськ" (Сумська область, Глухівський район), "Юнаківка" (Сумська область, Сумський район). Відповідні зміни введенні у зв’язку з набуттям чинності розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 р. № 819-р", - йдеться в повідомленні.

Також, для тих, хто в'їжджає в країну з країн з великим ризиком поширення коронавіруса передбачені різні умови ізоляції.

"Наголошуємо, що для осіб, які прибувають в Україну з країн зі значним поширенням COVID-19, передбачено обсервація або самоізоляція із застосунком "Дій вдома". В’їзд іноземцям в Україну дозволено з обов’язковою наявністю медичного страхування, яке передбачає лікування COVID-19, обсервацію", - пише Східне регіональне Управління Держприкордонслужби.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області, в районі залізничної станції "Тополі" прикордонники затримали громадянку України. За даними прикордонників, українка намагалася пройти на територію Росії, рухаючись вздовж залізничних шляхів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися