В Офісі президента України пообіцяли розібратися з харківською інфекційною лікарнею

Керівництво Міністерства охорони здоров'я пообіцяло вирішити проблеми

Інформація про проблеми в Харківській обласній інфекційній лікарні стала відома чолі держави Володимиру Зеленському. Про це пише прес-служба президента України.

Керівництво Міністерства охорони здоров'я пообіцяло розібратися в ситуації.

"МОЗ розбереться з ситуацією, що склалася в Харківській обласній клінічній інфекційній лікарні, яка стала центром соціальної напруги із-за браку місць для хворих COVID-19 і браку лікарів", - сказано в повідомленні за підсумками наради з президентом України Володимира Зеленського.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Мережу потрапили кадри того, як під стінами Харківського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення на Новгородській близько сотні людей мітингували проти відкриття диспансеру для прийому громадян, інфікованих коронавірусом. Люди не пускали на територію 4 швидкі, в одній з яких пацієнт з COVID-19 був підключений до апарату ШВЛ.

Нагадаємо, Харківська обласна інфекційна лікарня переповнена пацієнтами з коронавірусом. Лікаря Володимир Корсунов розповів, що зараз в установі перебуває 260 пацієнтів, причому раніше інфекційною лікарня була розрахована на 200 осіб, а в травні кількість ліжок розширили до 240.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися