Харківська область стала одним з лідерів за кількістю весіль

Найпоширеніші родини складаються з двох осіб

У минулому році Харківщина увійшла в ТОП-5 лідерів серед областей України за кількістю новонароджених і в ТОП-3 по кількості зареєстрованих шлюбів. Про це розповіли в Головному управлінні статистики в Харківській області.

Всього за 2019 рік зареєстровано 16 834 шлюбу і з'явилося на світ 18 038 немовлят.

Найпоширеніші родини складаються з двох осіб – 35,3%. Середньомісячні грошові доходи однієї родини становили 9662 грн., витрати – 7755 грн.

Основними джерелами доходів були оплата праці (66,4%), пенсії (20,8%), доходи від підприємницької діяльності та самозайнятості (4,3%). Серед найбільш вагомих статей витрат – витрати на продукти харчування (41,1%), а також житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива (18,6%).

Раніше "Харків. Коментарі" повідомляли, що зараз Харківська область знаходиться в лідерах за кількістю безробітних. Відзначається, що з початку карантину статус безробітних в Україні отримали понад 166 тисяч чоловік. Так, лідерами за кількістю безробітних є Дніпропетровська, Харківська та Львівська області. За даними відомства, з 12 березня було виплачено близько 2,3 млрд гривень допомоги по безробіттю, що приблизно на 40% більше допомоги за аналогічний період минулого року. Станом на 4 травня кількість безробітних українців, зареєстрованих у державній службі зайнятості, становить 456,8 тис. осіб





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися