У Харкові можуть збільшити час роботи одного важливого автобусного маршруту

Автобуси курсують по ньому від станції метро "Площа Конституції" до 602-го мікрорайону

Жителі Харкова звернулися в мерію з проханням продовжити роботу автобуса №249. Відповідна петиція з'явилася на сайті міськради.

Маршрут пролягає через половину міста і пов'язує найбільший спальний район Салтівку з центром. Автобуси курсують по ньому від станції метро "Площа Конституції" до 602-го мікрорайону.

Прохання додати час для транспорту з'явилося не проста так.

"На даний момент, в зв'язку з ремонтом трамвайних колій від Салтівки до Центру міста, стає дуже важко їздити на роботу. Будь ласка, поки не запрацює 6-й трамвай, продовжіть час курсування маршруту №249 до 20.00 - 21:00", - пояснюється в тексті петиції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в харківському транспорті посилять контроль за дотриманням протиепідемічних заходів. Згідно з протоколом "Про виконання превентивних заходів безпеки суб'єктами господарювання і населенням Харкова в період ослаблення карантину" позачергового засідання міської комісії Харківської міськради, відтепер в транспорті будуть стежити за наявністю масок у пасажирів і співробітників, а також проведенням дезінфекції.
Нагадаємо, в Харкові на Московському проспекті, 191, 3 липня, трамвай наїхав на жінку у віці. Про це повідомили в прес-службі Управління Патрульної поліції в Харківській області. Водій трамвая №8 наїхав на 71-річну пенсіонерку, яка переходила колії. В результаті ДТП медики госпіталізували в лікарню пішохода.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися