В історичному центрі Харкова обмежать рух електротранспорту

З 9:00 обмежили рух тролейбусів у районі Благовіщенського собору

Сьогодні, 11 липня, з 9:00 обмежили рух тролейбусів у районі Благовіщенського собору. Про це повідомив Департамент інфраструктури Харківської міської ради.

Рух тролейбусів по вул. Конєва та вул. Малиновського, на ділянці від вул. Конєва до вул. Коцарської, вул. Коцарської, вул. Благовіщенській, пл. Благовіщенської і спуску Соборного заборонено з 9:00 до 18:00 11 липня.

"На цей період тролейбус №11 курсуватиме так: пр. Дзюби - пр. Ново-Баварський - вул. Китаєнка - пр. Любові Малої - вул. Планова - вул. Семінарська - вул. Велика Гончарівська - вул. Конєва", - повідомили в мерії.

У міськраді пояснили, що такі заходи пов'язані з ремонтом Купецького мосту.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Рух транспорту по вулиці Культури на ділянці від вулиці Трінклера до вулиці Сумської, закриють з 6 по 15 липня. У Департаменті інфраструктури відомства розповіли, що такі обмеження пов'язані з заміною асфальтобетонного покриття проїзної частини. Об'їзд закритої ділянки організують по прилеглим вулицям: Трінклера, Маяковського, Сумській.

Нагадаємо, в Харкові рух по вулиці Слов'янської буде заборонено до середини липня. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури Харківської міської ради.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися