У Харкові син кандидата в судді безкоштовно отримав земельну ділянку

Ділянка знаходиться біля землі його батька, де вже будується елітний житловий комплекс

Депутати Харківської міськради виділили земельну ділянку синові кандидата на пост судді адміністративного суду Тетяни Барабаш Владиславу Бринзару. Про це розповів Харківський антикорупційний центр, посилаючись на рішення останньої сесії Харківської міськради.

Таким чином Владислав безкоштовно отримав присадибну ділянку в провулку Партизанському площею 0,0797 га. Там вже зводять елітний житловий комплекс і продають квартири в "ЖК Софія". Мінімальна ціна квартири в комплексі - 1 млн 850 тис.грн.

Сайт забудовника розповідає, що кожна квартира оснащена функцією "Розумний будинок", завдяки якій можна управляти кліматом або контролювати споживання електрики, води зі смартфона. Також у дворі є кілька зелених зон для відпочинку, сучасний дитячий майданчик і фонтан "Дзеркальний струмінь" з дитячим басейном.

Поруч з ділянкою Владислава знаходиться храм і ще кілька ділянок, співвласником двох з яких є його батько Віталій Бринзар. Він співзасновник обслуговуючого кооперативу "ЖБК Софія-20". Разом з ним засновниками є Вікторія безпечна і Віссаріон Бухаїдзе.

Нагадаємо, на Харківщині начальниця відділу освіти намагалася вкрасти понад мільйон гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися