Колишній губернатор Харківської області став байкером і зібрався в мери Києва (відео)

Користувачі інтернету досить бурхливо відреагували на передвиборче відео

Екс-глава Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зняв свій передвиборний ролик на посаду київського міського голови. Відео оприлюднив журналіст Євген Хурсін у своєму Facebook, потім воно потрапило на YouTube.

В агітаційному промо-кліп Михайло Добкін постав у вигляді байкера, який їде по столиці України. На фоні грає "Як тебе не любити, Києве мій". Під час ролика колишній харківський мер мовчить. Весь акцент зміщується на його новий імідж - Добкін поголився налисо і на вигляд човна з Києм, Щеком, Хоривом та їх сестрою Либідь.

Користувачі інтернету досить бурхливо відреагували на передвиборче відео і згадали Михайлу Добкіну його легендарний ролик разом з Геннадієм Кернесом.


“Сьогодні Міша опублікував тизер. Вся країна завмерла в передчутті виходу повної версії. Всі хочуть знати, наскільки у Міші було нудне обличчя і дадуть йому гроші на цей раз", - написав користувач Facebook Андрій Гончаров.


“І знову ні про швидкі допомоги! І обличчя нудне. Куди дивиться Геша?", "Коли текст настільки по-дебільному написаний, що ти не зважився вимовити в рекламі ні слова", - жартують інші користувачі.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Колишній народний депутат України та екс-губернатор Михайло Добкін подав електронну декларацію за минулий 2019 рік, згідно з якою придбав три мотоцикли, а також отримав від дружини в подарунок 10 млн грн. Згідно декларації, Добкін має право на користування земельною ділянкою площею 16,8 тисяч кв. м у Харкові та житловими будинками площею 1,1 тис. кв. м і 127,6 кв. м. Крім того, у володінні екс-нардепа - винний погріб площею 195,4 "квадратів" та право користування квартирою площею 157,3 кв.м в Харкові, яка належить молодшому братові Давиду Добкіну. Більш того, сім'я політика володіє трьома місцями для паркування в Харкові, земельною ділянкою площею 83 кв. м у Харкові, трьома квартирами (площа - 229,1 кв. м, 152 кв. м, 52,6 кв. м), а також п'ятьма гаражами.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися