Харківська міська рада залишилась без стадіону "Динамо"

Арена знаходиться в центрі і займає кілька гектарів території

Фізкультурно-спортивне товариство "Динамо" не буде передавати однойменний стадіон у Харкові міській раді. Таке рішення прийняло керівництво ФСТ на засіданні своєї президії, повідомляє спільнота "Спортивний Харків".

Раніше, в кінці червня, харківська мерія разом з Геннадієм Кернесом клопотала перед "Динамо" про передачу в комунальну власність всієї спортивної площадки. Арена знаходиться в центрі і займає кілька гектарів території.

"Члени президії одноголосно проголосували за відмову у задоволенні цього звернення", - пише прес-служба ФСТ "Динамо".

Міськрада після отримання прав на динамівський стадіон нібито збирався виділити кошти на ремонт трибуни стадіону, велотреку, легкоатлетичного манежу, тенісних кортів, тренажерів та супутньої інфраструктури". У ФСТ "Динамо" заявили, що вирішать ці питання самостійно без втрати прав на спортивні об'єкти.

Нагадаємо, Харківська міська рада та наближені до його голови Геннадія Кернеса фірми будують і ремонтують шкільні стадіони за неабияк завищеними цінами. Так обладнану спортмайданчик школи № 194 на вул. Плеханівській ремонтує ОВ "БК" Дизайн-Плюс". Вартість робіт тут становить 11,5 мільйонів грн, що істотно дорожче, ніж в інших куточках України, пише Bihus.info.
Видання наводить приклад, що стандартну майданчик для гри в міні-футбол збираються побудувати за 2,726 мільйона грн. При цьому середня ціна по Україні вдвічі менше - 1,3 - 1,8 мільйона грн. Є одне виключення в Київській області, але там у вартість включено освітлення та благоустрій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися