У Харкові розбирають один з ринків (фото)

Лотки, павільйони вже прибрали

В районі метро "Героїв Праці" Харкова розпочався демонтаж торгових рядів. Про це повідомляється в Facebook-спільноті "Харків будівельний"

Зносити почали торгові точки біля так званого "Круглого ринку". Лотки, павільйони вже прибрали. У мережі з'явилися знімки з місця подій.

"В районі Круглого ринку (Салтівський ринок) на Героїв праці активно розбирають торгові ряди. В інтернеті люди пишуть, що буде будуватися супермаркет "РОСТ", - свідчить напис під фото.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з 13 липня на Олексіївці закрили супермаркет "Клас". Маркет, який знаходиться на проспекті Людвіга Свободи будуть ремонтувати. Поки ремонт запланований на півтора місяця - до кінця літа його повинні завершити. Магазин ще працює, але вже з нього виносять стелажі.
Нагадаємо, вночі, 16 квітня, у Харкові горів ринок "Барабашово". Загорання сталося близько трьох годин ночі. За попередньою інформацією, причиною пожежі став підпал. Аналогічна версія - і в адміністрації торгового центру.
У пресслужбі "Барабашово" розповіли: "Був сильний ляск, спалах, після почалося дуже інтенсивне горіння. Температура була такою, що капав з даху метал. Вигорів один торговий модуль з магазинами, вогнем також зачепило сусідній. Будівля з початку карантину стояло знеструмленому".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися