У харківський військовий госпіталь доставили шістьох поранених з Донбасу

Військові отримали поранення під час загострення конфлікту на сході країни

До Харкова у Військово-медичний клінічний центр Північного регіону привезли шістьох бійців з передовою операції Об'єднаних сил. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на начальника регіонального відділення інформаційного агентства АрмияInform Віталія Саранцева.

Військові отримали поранення під час загострення конфлікту на сході країни.

"За офіційними даними, з 9 по 14 липня у військовий госпіталь надійшли шість поранених на Донбасі. Військові отримали травми 14 липня, в госпіталь ще не надходили. Останній госпіталізований отримав поранення 13 липня", - розповів Саранцев.

Він додав, що везти бійців не потрібно. Харківські фахівці впораються.

"Військовим надається необхідна медична допомога. У вкрай важких випадках поранені будуть доставлені літаком в інші шпиталі, в тому числі, в Київ. Зараз такої необхідності немає", - додав Саранцев.

Але, минулого тижня з Харківського військового госпіталю літаком до Києва на продовження лікування доставили 11 військових.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на окружній дорозі в Харківському районі (біля с. Хролі) три нові військові авто "Новатор" пересувалися колоною. Проте сталося непередбачене: остання бронемашина зіткнулася з автомобілем, який рухався попереду. Водночас, друга машина в колоні влетіла в рухомий перед нею "Новатор". Після цього водій виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen Golf. Удар був настільки сильним, що той вилетів з проїжджої частини. Постраждали дві людини: 19-річний водій та 20-річний пасажир мікроавтобуса.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися