У Харківській області з'явилися три нових судді

Указ президента №279 / 2020 набув чинності 17 липня

Президент України Володимир Зеленський призначив у три району Харківщини трьох суддів. Про це йдеться на сайті глави держави.

Так, на посаду судді Великобурлуцького районного суду Харківської області призначена Юлія Подмаркова, судді Вовчанського районного суду - Інна Сербіненко, судді Кегичівського районного суду - Тетяна Кропивко.

Указ президента №279 / 2020 набув чинності 17 липня.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, мерія Харкова направила позов до суду на депутата міськради Ігоря Черняка.
Суть претензії складається в тому, що коли депутат виступав на черговій сесії, він заявив, що міська влада збирається незаконно віддати приватній компанії під забудову гектар землі на проспекті Перемоги, 69а. За документами там розташовані нежитлові приміщення, але насправді там стояло всього два кіоски. Їх поставили на цю територію за кілька днів до постанови. Причому за такий короткий час чиновник Департаменту територіального контролю склав акт, на підставі якого фірма звернулася в мерію з проханням віддати землю в оренду.
Ігор Черняк назвав такі дії "махінаціями". Його висловлювання не сподобалося представникам Департаменту територіального контролю. Тепер міська рада вимагає спростування і називає цю інформацію наклепом, яка дискредитує виконавчий орган мерії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися