З Харкова почав ходити автобус в Білорусь

Відправлення буде відбуватися в 23:00

З одного з автовокзалів Харкова почав курсувати рейсовий автобус сполученням "Харків - Мінськ". Про це повідомляється на сайті Харківської підприємства автостанцій.

У компанії розповіли, що перший рейс відправився в ніч з п'ятниці 17 липня на суботу 18 липня. Тепер відправлення буде відбуватися в 23:00 щоп'ятниці з центрального автовокзалу (пр. Гагаріна, 22).

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, З 16 і 17 липня з Лозової відновили рух два потяги. Так, свій рух почали приміські поїзди в Костянтинівку і Павлоград-1. Поїзд №7057 повідомленням Лозова - Костянтинівка виїжджає о 12:02 і перебуває о 16:22. Поїзд №№6333 повідомленням Лозова - Павлоград-1 виїжджає о 15:15 та перебуває о 16:50.

Нагадаємо, в Харківській області розпочалися рейди по виявленню пасажирів електричок без захисних масок. На Південній залізниці кажуть, що спільно зі стрілками воєнізованої охорони вони проводять рейди в приміських поїздах. У разі невиконання правил масочного режиму, незгодних будуть знімати з поїзда і передавати правоохоронцям. Як раніше повідомляли "Коментарі", за такі порушення передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність: штрафи від 17 до 170 тис. грн або тюремне ув'язнення на термін від 3 до 8 років.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися