У Харківській області лагодять міст між Чугуєвим і Печенігами (фото)

Рух автотранспорту здійснюється у реверсному режимі

Стартували підготовчі роботи до поточного середнього ремонту мосту біля села Кицевка, Печенізького району Харківської області. Про це повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Харківській області.

У даний момент робітники проводять демонтаж старого асфальтобетонного покриття проїзної частини і очищають конуси. Рух автотранспорту здійснюється у реверсному режимі.

Довідка "Коментарів": Міст на автомобільній дорозі Т-21-11 Чугуив - Печеніги - Великий Бурлук км 10 570 під селом Кицевка, Печенізького району Харківської області. Довжина споруди 48,6 п. м., рік побудови - 1973 році і з тих пір він жодного разу капітально не ремонтувався.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові відремонтують дорогу на Безлюдовку. Роботи почалися 13 липня і ведуться по вул. Драгомирівській в Основ'янському районі. В ході ремонту планують відновити асфальтне покриття на ділянці 1,1 км - від ін. Гагаріна до Безлюдівського водосховища.
За словами робітників, на цій ділянці немає об'їзду, тому не можна перекрити рух транспорту, що сильно ускладнює робочий процес.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися