Мешканців Харківщини турбує, як буде організований освітній процес восени, - Світлична

Народний депутат зустрілася з жителями Дергачівського району

Народний депутат Юлія Світлична з робочим візитом відвідала Дергачівський район. Як завжди чиновниця зустрілася з місцевими жителями, вислухавши усі питання, які їх турбують.

Так, люди вимагають чесного ставлення до себе та експериментувати більше не хочуть. Хочуть працювати з тими, кого знають та кому довіряють.

"Побачила, що людей дуже турбує як буде організований освітній процес восени, бо відповіді від влади вони не почули. Всі мовчать... Напевно, планують щось "повідомити" людям наприкінці серпня. Ні, ми проти", - зауважила Світлична.

Народний депутат заявила, що вимагати від Уряду та обласної адміністрації не ховатися, а вже зараз надати суспільству чітку відповідь: як вони бачать початок нового навчального року, які мають прогнози епідеміологічної ситуації та які планують варіанти організації навчального процесу. 

"Людям потрібно планувати своє життя", - підкреслила народний депутат.

Як зажди Світлична не забула й про медицину. Цього разу разом із командою нардеп передала до Слатинської амбулаторії дитячий кардіограф.

Нагадаємо, Юлія Світлична прокоментувала Закон України, який стосується інвестицій. Вона заявила, що держава має створювати рівні умови для бізнесу, а не ускладнювати інвестиційні процеси.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися