У Харкові почали будівництво притулку для бездомних

Притулок буде розрахований на 30 осіб

Харківська філія Всеукраїнського благодійного фонду "Деполь Україна" взявся за реконструкцію будівлі під притулок для бездомних. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

Заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан розповіла, що притулок буде розрахований на 30 осіб.

"З "Деполь Україна" ми співпрацюємо понад 10 років. Вони працюють насамперед з людьми, які виходять з місць позбавлення волі, допомагають їм соціалізуватися. Також у них є два притулку в Пісочині для жінок з числа сиріт, які народили дитину, але їм ніде жити. Фонд надає їм різноманітну допомогу, в тому числі у працевлаштуванні. Все це робиться за рахунок засобів фонду", - зазначила Світлана Горбунова-Рубан.

У зв'язку з активною соціальною позицією філія "Деполь Україна" рішенням виконкому звільнений від пайової участі у розвитку інфраструктури міста Харкова.

Як повідомляли "Харків. Коментарі", в Харківській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі №6 на вулиці Ньютона відкрили перший боксерський ринг для дітей на свіжому повітрі. Діти можуть займатися на відкритому майданчику боксом та кікбоксингом. У четвер, 9 липня, дотримуючись карантинні заходи, школа провела показові виступи і товариський матч між спортсменами з Харкова і Дніпра.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися