У райцентрі Харківської області питні заклади почали знову працювати допізна

Заклади громадського харчування будуть працювати після 22 години в будні дні і після 23 години у вихідні та святкові дні

На Харківщині в Близнюках кафе і бари тепер працюють після 23 години. Про це повідомляє "Справжня варта".

Комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Близнюківської райдержадміністрації вирішила дозволила з 23 липня проведення спортивних змагань, роботу розважальних закладів, релігійних конфесій проводити служіння на період адаптованого карантину з урахуванням карантинних обмежень.

Окрім цього, комісія дала можливість закладам громадського харчування працювати після 22 години в будні дні та після 23 години у вихідні та святкові дні, з дотриманням санітарних норм та карантинних вимог і часу роботи, встановленого органами місцевого самоврядування.

При цьому контроль з боку поліції спільно з районним управлінням Держпродспоживслужби щодо засобів індивідуального захисту та дотримання соціального дистанціювання продовжиться.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харків і область другий день поспіль відповідає критеріям для ослаблення карантину. Станом на 24 липня регіон не перевищив жоден з показників, що встановлені МОЗ. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися