Харків відвідає голова Верховної Ради України

Разумков приїде увечері 29 липня

До Харкова приїжджає голова Верховної Ради України В Харкові голова Верховної Ради Дмитро Разумков. Про це повідомляє Depo.Харків з посиланням на кілька джерел у системі органів державної влади та правоохоронних органах Харківщини

Разумков приїде увечері 29 липня візьме участь у низці робочих заходів. Вранці 30 липня, спікер парламенту побуває на машинобудівному заводі ФЕД, огляне виробництво, проведе нараду з керівництвом і зустрінеться з робітниками.

Після цього Разумков візьме участь у засіданні круглого столу з питань інтеграції навчальної системи та виробництва України, який пройде у бібліотеці Національної юридичному університеті ім. Я. Мудрого. У другій половині дня очікується, що голова парламенту відвідає Чугуївський авіаційний ремонтний завод та ознайомиться з потужностями цього державного підприємства.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Директор Департаменту будівництва і дорожнього господарства Харківської міськради Володимир Чумаков не вказав у декларації іспанську фірму, яка належить його дружині та дочці. За даними реєстру, Ольга та Аліна Чумакова володіють іспанською компанією ACTIVIDADES INMOBILIARIAS BEREZEN S. L, яка займається наданням в оренду нерухомості. Компанія знаходиться в Жироні. Нагадаємо, що раніше сім'я Чумакова купила в Іспанії будинок і земельну ділянку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися