Депутат облради Дмитро Булах приєднався до команди Світличної

Антикорупціонер і депутат облради вирішив балотуватися в Харківську міськраду

Голова правління ГО "Харківський антикорупційний центр" та депутат Харківської обласної ради Дмитро Булах йде на місцеві вибори. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що хоче прозорих рішень від влади.

“Так, я йду на місцеві вибори. Моя мета - міськрада і зміна ситуації в місті. Попри те, що останні 5 років ми всі з вами, дуже сильно по ряду питань просунулися вперед, але говорити про докорінну зміну підходів все ще не можна. Все закрито, кулуарно, непрозоро та орієнтоване на інтереси міського керівництва і оточення", - написав Булах на своїй сторінці.

Депутат облради зазначив, що балотуватиметься разом з командою народного депутата Юлії Світличної. Він вважає її найбільшою консолідаційною проукраїнською силою в регіоні, яка здатна змінювати чинний порядок.

“Очевидно, що положення і в країні, і в області погіршується - місцеві барони вже відверто ігнорують центральну владу, управлінський хаос і безсилля провокують відцентрові сили, і це все відбувається під час війни. Наша загальна відповідальність це не дати всьому скотитися у прірву, з одного боку, а з іншого - домогтися якісних змін у місті та вирвати його з пострадянської безвиході. Цим ми й плануємо займатися", - додав Булах.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, заступник голови правління ГО "Харківський антикорупційний центр" Ігор Черняк буде балотуватися на посаду Харківського міського голови за підтримки народного депутата України Юлії Світличної. Він написав, що п'ять років намагався припинити "театр одного актора" у Харківській міській раді та досяг деяких істотних результатів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися