Американський Денді буде грати з "Харківським Соколом"

У сезоні 2013/14 гравець виступав за Запорізький "Ферро"

Баскетболіст США Ларон Денді підписав контракт з клубом "Харківський Сокіл". Про це повідомляється на Facebok спортивної команди.

Для Денді це вже другий приїзд в Україну. У сезоні 2013/14 американець виступав за Запорізький "Ферро". Тоді його показники за 18 матчів у середньому були дуже непоганими: 14,4 очка і 9,1 підбору.

Американець буде грати центрового за українську команду. Після невдалої спроби потрапити в НБА через драфт, Ларон почав європейську кар'єру. Виступав за такі відомі клуби як "Колоссос" (Греція), "Дарюшшафака" (Туреччина), "Хапоель" (Ізраїль), "Ювентус" (Литва), "Гронінген" (Нідерланди).

“Ларон народився в Грінвіллі, Південна Кароліна. У студентські роки встиг пограти відразу за 3 коледжу. Найбільшого успіху досяг у команді "Blue raiders" (університет Мідл Теннессі). У сезоні 2011/12 з показниками у 14,6 очка на 7,1 підбору він став кращим гравцем конференції", - йдеться на офіційній сторінці харківського клубу.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, у Польщі стартувала серія чотириденних тенісних турнірів. У Гданську харків'янка Анастасія Шошина отримала четвертий номер посіву і дійшла до фіналу, попутно обігравши за мінімальну кількість сетів трьох місцевих суперниць. Так, у фіналі проти ще однієї польки, першою сіяною Катаржины Кави, Шошина перемогла за три партії, програвши першу на тай-брейку — 6:7, 6:2, 6:3. Головний поєдинок тривав три години. В одиночному рейтингу Світової Тенісної Асоціації Шошина займає 434-е місце.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися