У Харкові за посаду мера буде боротися ще один кандидат

Найближчим часом політик презентує свою програму

Голова харківського партійного осередку "Демократичної сокири" Микита Соловйов підтвердив своє бажання балотуватися на пост Харківського міського голови. Він написав про це в коментарі до одного зі своїх постів у Facebook.

На запитання одного з користувачів “А ви дійсно балотуєтеся на посаду міського голови Харкова? А то в XX є реклама, а у вас на сторінці немає агітації" Соловйов відповів позитивно.

“Так, ми висуваємо мою кандидатуру. Найближчим часом буду презентувати свою програму", - написав він.

picture
Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, заступник голови правління ГО "Харківський антикорупційний центр" Ігор Черняк буде балотуватися на посаду Харківського міського голови за підтримки народного депутата України Юлії Світличної. Громадський активіст заявив, що буде боротися за Харків, як європейське місто, в якому кожен житель повинен бути захищений і мати перспективи для розвитку.
Крім того, голова правління ГО "Харківський антикорупційний центр" та депутат Харківської обласної ради Дмитро Булах також йде на місцеві вибори. Депутат облради зазначив, що балотуватиметься разом з командою народного депутата Юлії Світличної. Він вважає її найбільшою гуртувальною проукраїнською силою в регіоні, яка здатна змінювати чинний порядок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися