Світлична запросила представників Ради Європи для моніторингу місцевих виборів

Нардеп Юлія Світлична закликала підтримати бізнес Харківської області під час пандемії

Народний депутат України Юлія Світлична заявила про необхідність прозорості та законності місцевих осінніх виборів в Україні. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook після онлайн-зустрічі зі своїми колегами з Ради Європи.

Нардеп запросила членів Конгресу регіональних влад Ради Європи брати участь в моніторингу місцевих виборів в Харківській області, які відбудуться в жовтні цього року.

"Окрема розмова - про прозорість і законність політичних процесів під час майбутніх місцевих виборів в Україні. Запросила колег з РЄ до моніторингу цього процесу перш за все в Харківській області ", - написала Світлична.


Крім того, народний депутат України зробила акцент на підтримці бізнесу та активного співробітництва з фінансовими інститутами Європи під час карантину та епідемії коронавірусу.

"Як віцепрезидент Палати регіонів, ініціюю посилення регіонального співробітництва, активізацію взаємної підтримки бізнесу під час пандемії та посилення взаємодії з європейськими фінансовими інститутами", - зазначила Світлична.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, заступник голови правління ГО "Харківський антикорупційний центр" Ігор Черняк балотуватиметься на пост Харківського міського голови за підтримки народного депутата України Юлії Світличної.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися