На головній площі Харкова частково перекриють рух – готуватимуться до Масляної

Стала відома програма заходів на Масляну у Харкові

Святкові гуляння на Масляну відбудуться на головній площі Харкова з 28 лютого по 1 березня. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

Монтаж декорацій до свята почнеться 26 лютого, на цей час на площі Свободи буде обмежено рух транспорту.

28 лютого заплановано відкриття ярмарку. Обіцяють млинці та концертно-розважальну програму за участю кращих творчих колективів міста, а ще  конкурси та призи.

Головні святкові гуляння заплановані на неділю, 1 березня. Традиційно кожен район Харкова представить свою тематичну експозицію. Символ зими – опудало – спалять о 18:00.

В мерії пообіцяли, що на час проведення святкових заходів посилять заходи безпеки. Зокрема на площі чергуватимуть співробітники поліції, муніципальної охорони, підрозділи ДСНС і бригади швидкої допомоги.

Раніше "Коментарі. Харків" писали про те, як харків'янам купити дорогоцінний подарунок до Дня закоханих – і не витратити усі гроші. Напередодні свята "Коментарі" дізналися, що в ювелірних магазинах вироби продають із націнкою в 200-300%, чому не потрібно купувати радянські прикраси з самоцвітами та що можна знайти в ломбардах і в ювелірних комісіонках.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися