Стало відомо, скільки в Харкові відкриють шкільних стадіонів

Два спортмайданчики облаштують в престижних школах в центрі

У Харкові повинні вдосконалити 13 нових шкільних стадіонів. Про це повідомляє СтройОбзор з посиланням на харківського голову Геннадія Кернеса.

Мер Харкова пообіцяв, що спортивні майданчики відкриють до 1 вересня цього року.

Облаштовані стадіони з'являться на ХТЗ, Салтівці, Холодній горі, Нових Будинках. Також нові спортивні майданчики відкриють в центрі міста в престижних школах. Зокрема, нові стадіони з'являться в школі №105 на вул. Данилевського і Маріїнської гімназії на вул. Римарській.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківська міська рада та наближені до його чолі Геннадію Кернесу фірми будують і ремонтують шкільні стадіони за неабияк завищеними цінами.
Так обладнаний спортмайданчик школи № 194 на вул. Плеханівській ремонтує ТОВ "БК" Дизайн-Плюс ". Вартість робіт тут становить 11,5 мільйона грн, що істотно дорожче, ніж в інших куточках України, пише Bihus.info.
Видання наводить приклад, що стандартний майданчик для гри в мініфутбол збираються побудувати за 2,726 мільйона грн. При цьому середня ціна по Україні вдвічі менше - 1,3 - 1,8 мільйона грн. Є одне виключення в Київській області, але там у вартість включені освітлення та доброустрій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися