У школах Харківської області продовжили карантин

Карантин та додаткові канікули в Харківській області оголосили більше півсотні навчальних закладів

За даними на початок тижня, 10 лютого, в Харківській області карантин та додаткові канікули оголосили у 46 навчальних закладах та 8 філіях. Там захворіло майже 3,5 тисяч дітей. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської обласної державної адміністрації.

Школи закрили у Лозівський ОТГ (окремі класи у 2 навчальних закладах), у Близнюківському (4 школи), Куп'янському (2 школи), Зміївському  (23 школи), Вовчанському (4 школи), Барвінківському (2 школи) районах та по 1 школі в Оскольський ОТГ та Харкові (ліцей "Рятувальник").

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині на грип та ГРВІ минулого тижня захворіло майже 7,9 тисяч людей. З них майже 70% - діти. Понад 90% хворих дітей – вихованці дитячих садочків та учні навчальних закладів. 

Найвищий показник захворюваності у Коломацькому районі області. Найнижчий – у Чугуєві.

Рівні власних епідемічних порогів перевищено у Коломацькому, Первомайському, Близнюківському, Куп`янському, Великобурлуцькому, Печенізькому, Краснокутському, Нововодолазькому, Зміївському, Валківському, Дворічанському, Красноградському та Борівському районах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися