У Харківській області видали соціальне житло переселенцям

За гуртожиток в Золочеві заплатили німці

У селищі Золочів під Харковом сім сімей переселенців отримали ключі від соціального житла. Про це розповіли в пресслужбі ХОДА, передає СтройОбзор .

Всього в новому соціальному гуртожитку збираються поселити 24 сім'ї внутрішньо переміщених осіб.

На проєкт виділяли гроші німецький банк KFW, а роботи виконував Український фонд соціальних інвестицій.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в соцмережах з'явилися результати програми "Велике будівництво", яку підтримує Зеленський. За рік на будівлю дитячого садка в Південному Харківської області завело тільки козирок над входом. "Велике будівництво" в Харківській області - у двох картинках. На першій - дитсадок в Південному влітку 2019 року. На другий - дитсадок в Південному влітку 2020. Прошу звернути увагу на козирок. І спробуйте тепер сказати, що нічого не змінюється! Спробуйте сказати, що програма повинна називатися "Невелика добудова"! Спробуйте сказати, що нова влада виїжджає на роботі старої! Шах і мат, критикани! ", - пише журналіст.
Нагадаємо, губернатор Харківської області Олексій Кучер називає ім'ям програми Зеленського проєкти, які розпочаті задовго до старту президентської ініціативи та хронологічно не збігаються зі строками початку її роботи.
Так, Кучер у своєму офіційному Telegram-каналі відзвітував про успішно будуються в рамках програми президента "Велике будівництво". Нагадаємо, програма, в рамках якої регіони України повинні були почати будівництво ряду об'єктів, стартувала 1 березня поточного року.
"В рамках програми" Велике будівництво "ремонтні роботи в школі в Пархомівці виконано на 60%! Уже відремонтовано дах та утеплений фасад. Зараз роботи тривають у внутрішніх приміщеннях школи", - заявив Кучер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися