Епідеміологи розповіли, на яких пляжах Харкова не варто відпочивати (карта)

Вода не відповідає нормам на багатьох популярних серед харків'ян пляжах

Епідеміологи представили оновлену карту пляжів Харківської області, купатися на яких може бути небезпечно для здоров'я. Про це повідомили в прес-службі Харківського обласного лабораторного центру.

Так, за порадою експертів, відпочинок варто обмежити біля водойм в межах зони пляжу "Комсомольський" на ставку поблизу селища Кегичівка, зони відпочинку в Краснограді на річці Берестовий. Також епідеміологи кажуть, що проби води не відповідають нормам на Печенізькому водосховищі, в Олексіївському лугопарку і Безлюдівському водосховищі в Харкові. А ось результати санітарно-мікробіологічних лабораторних досліджень проб води, які відібрали в Ізюмі на річці Сіверський Донець, нормам відповідають. Потенційно небезпечні місця дивіться на карті.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в зв'язку з тим, що коронавірус в Харкові і не збирається йти на спад, правоохоронці посилили контроль за дотриманням карантину. Працівники поліції спільно з представниками ГСЧС і чиновниками вирушили в профілактичний рейд на відомий пляж.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися