У Харкові під час ремонту дороги засипали будівельним сміттям замість щебеню - ХАЦ

У 2019 року в Харкові під час ремонту доріг фірма-підрядник використовувала будівельне сміття замість щебеню

У Харкові поліція розслідує факт можливого використання будівельного сміття замість щебеню під час ремонту внутрішньоквартальних доріг у 2019 році. Про це у Facebook повідомляє Харківський антикорупційний центр.

Так, 17 січня 2020 рішенням Московського районного суду Харкова слідчим було надано доступ до речей і документів у відповідному кримінальному провадженні. У справі мова йде про те, що ТДВ "Спецбуд-3", який протягом 2019 року уклав з Департаментом будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради договори на ремонт  внутрішньоквартальних доріг загальною вартістю 15 мільйонів, використовував при їх виконання не щебінь, а будівельне сміття .

Йдеться про ремонти по вул. Фейєрбаха 1а, вул. Гвардійців-Широнінців 37, вул. Гвардійців-Широнінців 41ю, вул. Спортивній 20, 22, вул. Машиністів 6, вул. Машиністів 6а.

ХАЦ повідомляє, що бенефіціаром ВАТ "Спецбуд-3" є депутат Харківської міськради з оточення Геннадія Кернеса - Віталій Ганжа. А за останні роки фірма Ганжі отримала від міськради підрядів на суму понад 220 млн. грн.


Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", улюблений підрядник Харківської міськради заплатить більше 600 тисяч гривень штрафу за неправильно оформлених робітників.

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися