У Харкові почали реконструкцію "круглого ринку" (відео)

Роботи по відновленню торгових рядів йдуть дуже повільно

У Харкові почалися роботи по реконструкції "круглого ринку" на 524 мікрорайоні Салтівки. Про це розповіли в Telegram-каналі ВЕХА.

Один з користувачів надіслав для пабліка відео, на якому показав як ведуться роботи. На ролику видно, що людей на будівництві немає.

"Підгледів для вас, як ведеться реконструкція харківського круглого ринку на Салтівці. 524 мікрорайон ", - йдеться в повідомленні під відео.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в селищі Високе Харківського району знаходиться амбулаторія, в якій робили косметичний ремонт 20 років тому. Капітально споруду не ремонтували ніколи.

"Амбулаторія - одне з найбільш проблемних місць селища, в майбутньому - центру ОТГ. У селищі - понад 10 тисяч жителів. Протягом місяця її відвідують сотні людей. В Харківському районі - це остання поліклініка, яка знаходиться в такому стані", - розповів радник голови Харківської районної державної адміністрації Артуру Товмасяну Даніель Солодчік.

Керівництво Центру первинної медичної допомоги №1 Харківського району звернулося до голови Харківської районної державної адміністрації Артуру Товмасяну з проханням виділити 2,5 мільйона гривень на ремонт будівлі амбулаторії в селищі Високий.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися